Sırt İlkokulu

Vizyon: Sürekli öğrenen, üreten ve ürettiğini paylaşan ,farklılıkları ve özgünlüğü ile yaratıcılığı ve birey olmanın , topluma halka olmanın ön planda tutulduğu anlayış.

Misyon: Halkının yaşam kalitesini yükseltmek ve eğitimin gelişmesine katkı sağlamak üzere; Eğitim sistemimizin her kademesinde öğrenim gören öğrencilere akademik bilginin yanı sıra,analize eden sentez kuran, problem çözen, irdeleyen, sorgulayan ve soru soran bireyler yetiştiren, insani değerleri de kazandırarak onlarıın sosyal ve duygusal gelişimlerini tamamlamış kişi olarak hayata hazırlamak, Bu eğitim hizmetiyle; dünyanın ulaştığı ve ulaşacağı en üst düzeyde, yaygın ve bütünleşmiş bir yapı içinde, uygun ve ekonomik koşullarda topluma sunulması için projeler geliştiren ve bunların uygulanmasına destek veren insanlar yetiştirmek, Büyük düşünebilen ve bunu hayata geçirme çabasında olan, insanların mutluluğunu hedeflemiş, milli ve manevi kültürünü evrensel değerler içinde koruyup geliştiren, bilgiyi etkili ve verimli kullanabilecek, dünya çapında bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır.

Başarılar:

Isınma: sobalı
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Servis yoktur. Bilgiler günceldir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sirtilkokulu.meb.k12.tr

Adres - BOYAKLI MAH. SIRT MEZRASI KÜME EVLERİ NO 118 DERİK / MARDİN

Öğretim Şekli :ikili

Yerleşim Yeri - Boyaklı Köyü Sırt Mezrası

Adres - BOYAKLI MAH. SIRT MEZRASI KÜME EVLERİ NO 118 DERİK / MARDİN

Ulaşım ulaşımı kolay anayola 3 kmdir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Mardine´e 42 km,Derik Merkeze 22 km uzaklıkta